Nepramiegok 2+ galimybės 😴💤

AUKIME KARTU

5 lankytojai peržiūri dabar šitą paslaugą
3d vizualizacijos
3d vizualizacijos
3d vizualizacijos
3d vizualizacijos
3d vizualizacijos
3d vizualizacijos

3D vizualizacija

Naujiena

70,00 

Gausite monetų: 3.50

Nėra vienodo 3D vizualizacijos kainos standarto, kaip ir skiriasi jų reprezentuojami objektai. 3D vizualizacijos kainą lemia šie veiksniai:

  • Sudėtingumas (modeliai, specialieji efektai ir kt.);
  • Kokybė vizualizacijos;
  • Fonas.

Į vizualizacijos kainą įskaičiuota:

  • Produkto 3D vizualizacija;
  • Poreikių analizavimas – stilistika, siekiamas rezultatas ir srities rinka;
  • Vartotojų ir konkurentų analizavimas;
  • 3D ir marketingo specialisto konsultacijos;

Visada stengiamės atsižvelgti į jūsų projektą ir biudžetą, todėl pasiūlysime geriausia varianta atsižvelgus, kokios paskirties projektas (informacinis, reklaminis, naujo produkto pristatymas), reikiama laiką animacijai ir kokybės tekstūrų tikroviškumą.

💸 Paslaugai netaikomas PVM (21 proc.) mokestis ir išrašoma sąskaita faktūra (pareikalavus klientui).

⬇️ Todėl rekomenduoja užpildyti apačioje esančia užklausos formą ir mes Jus informuosime.

⬇️ Produkto 3D animacijos apytiksles gamybos kainas rasite apačioje aprašyme.












    Užklausos forma apie 3D vizualizacijos paslaugą:




    Dažniausiai nustatome kainą ir atsakome į užklausą per vieną darbo dieną.

    ℹ️ Paslaugos nauda, kūrimo etapai ir kainos →

    Produktą pagaminti užtrunką nuo 4-10 d.d., priklausomai nuo sudėtingumo.

    3D vizualizacija – tai inovatyvi ir kūrybinė paslauga, suteikianti galimybę realistiškai ir išsamiai atvaizduoti įvairius projektus dar jų įgyvendinimo etape. Naudodami pažangias kompiuterines technologijas, galime atkurti tiek paprastas, tiek sudėtingas struktūras bei objektus, sukuriant įspūdingas ir detalias vizualizacijas, kurios tiksliai atitinka realybę. Ši paslauga yra ypač naudinga įvairiose srityse, tokiose kaip architektūra, nekilnojamas turtas, interjero dizainas, pramoninis dizainas, gamybos procesai, taip pat virtuali realybė (VR) bei papildyta realybė (AR).

    3D vizualizacija – pagrindinės kūrimo paslaugos sritys:

    1. Architektūrinė 3D vizualizacija – tai pastatų, infrastruktūros ir kraštovaizdžio projektų vizualizavimas. Šios vizualizacijos padeda architektams, dizaineriams ir klientams pamatyti būsimos statybos išvaizdą, medžiagų pasirinkimus bei išdėstymo sprendimus dar prieš pradedant statybas. Tai ypač naudinga nekilnojamojo turto projektams, nes potencialiems pirkėjams ar investuotojams pateikiama įtikinanti ir patraukli vizija.

    2. Interjero dizaino 3D vizualizacija – leidžia detalizuoti būsimų patalpų išdėstymą, baldų bei apšvietimo sprendimus, spalvų paletę ir medžiagas. Tai padeda dizaineriams ir klientams priimti tikslius ir pagrįstus sprendimus, kaip atrodys ir funkcionuos jų erdvės, išvengiant galimų dizaino klaidų ar neatitikimų.

    3. Produktų 3D vizualizacija – suteikia galimybę įmonėms pristatyti savo kuriamus produktus dar prieš jų gamybą. Ši paslauga yra nepakeičiama produktų dizaineriams, leidžianti atkurti itin detalius objektų modelius, kurie gali būti rodomi įvairiose kampuose, su skirtingomis tekstūromis ar medžiagomis.

    4. Animacija ir 3D turai – tai dinamiškos vizualizacijos, leidžiančios klientams „pasivaikščioti“ po virtualias erdves arba stebėti animuotą objekto veikimą. Tai suteikia papildomą vertę, nes galima išsamiau parodyti funkcionalumą, dizainą bei kitus aspektus, kurių statiniai vaizdai neperteikia.

    5. Virtualios ir papildytos realybės sprendimai – 3D vizualizacija gali būti naudojamos kuriant interaktyvias VR ir AR patirtis. Tai ypatingai naudinga pristatant sudėtingus projektus, kai reikia, kad klientai galėtų tiesiogiai patirti produktą ar erdvę dar prieš ją realizuojant.

    Pagrindiniai privalumai:

    • Realių sąlygų simuliacija: 3D vizualizacija leidžia tiksliai atkurti apšvietimo, šešėlių, medžiagų ir kitų detalių realybę, suteikiant itin tikrovišką vaizdą.
    • Sutaupomas laikas ir ištekliai: Vizualizacijų kūrimas leidžia greičiau atlikti projektų peržiūras, išvengti brangių klaidų gamyboje ar statyboje bei padėti priimti svarbius sprendimus dar prieš pradedant darbus.
    • Pritaikomumas įvairioms platformoms: Sukurtos 3D vizualizacijos gali būti naudojamos interneto svetainėse, socialiniuose tinkluose, VR/AR platformose, spausdinamuose kataloguose ir kitur.

    Paslaugos procesas:
    3D vizualizacijos kūrimo procesas prasideda nuo išsamaus kliento poreikių aptarimo bei reikalingų duomenų surinkimo – brėžinių, matavimų, techninių specifikacijų. Vėliau kuriamas tikslus objektų ar erdvių modeliavimas, o pasirinkus tinkamas medžiagas ir apšvietimą, sukuriama galutinė realistiška vizualizacija. Pagal poreikį galima sukurti ir 3D animacija ar interaktyvias 3D aplinkas.

    Tokios vizualizacijos yra ypač vertingos ne tik vizualinio pateikimo prasme, bet ir padeda projektų vystytojams, dizaineriams bei gamintojams greičiau priimti esminius sprendimus, pagerinti komunikaciją su klientais ir investuotojais bei sėkmingai užbaigti projektus.

    🏷️ Produkto 3D vizualizacijos gamybos kainos

    Produkto vizualizacijos gamyba (1 nuotrauką): nuo 70 eurų;

    Papildomos gaminio nuotraukos 5 eurai už 1 vnt.

    Papildomai animacijos (vaizdo įrašo) kūrimas su Jūsų pagaminta produkto vizualizacija:

    • 10 sekundžių- +70 eurų;
    • 15 sekundžių- +100 eurų;
    • 30 sekundžių- +180 eurų;
    • 60 sekundžių- +300 eurų;

    📅 Produkto 3D animacijos kūrimo etapai

    1. Atliekate užsakymą, nurodydami tikslią informaciją;
    2. Pradedame rinkos, užsakavo, konkurentų analizės ir tikslų nustatymus;
    3. Produkto vizualizacijos modeliavimas;
    4. Pristatymas klientui;
    5. Korekcijos;
    6. Pristatymas po korekcijų klientui;
    7. Vizualizacijos su reikiamais failais atsiunčiamos užsakovui;

    🤔 Pagalba

    Nesuprantate kaip taisyklingai užpildyti formą? O gal nepavykstą, nes išmeta vis klaidas?

    Nebijokite, galime padėti užpildyti formą, paskambinkite +370 660 12056 numeriu ir suteiksime visą reikalingą informaciją apie formą ir užpildysime ją kartu.👊

    💬 Atsiliepimai

    🌐 Visus atsiliepimus galite rasti puslapyje: Atsiliepimai 

    Jums taip pat gali patikti…

    Pirkinių krepšelis
    0
      0
      Jūsų krepšelis
      Jūsų krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę